si cantik & si kacak

Friday, January 27, 2012

stressss!!!!!

 




alamak!!!! tinggal semingu je cuti2 ni!!!!
stresssss!!! (Gary style...hehehehe)
hei lah...macam-macam...







tadi baru je habis tgk runningman episode 78..weeeeeeeeeeeee...nanti dah balik rumah kedua terchenta mesti xdapat tgk dah!!!! aiiiii stresssssss!!!!



pelik ke nak balik kampus dah??? xde pelik mana pun...uia mmg cuti kejap je...nak-nak pulak aritu aku abis exam masa last date exam tu...xke lagi rasa stressss!!! hahaha...



cuti 3 minggu ku bakal berakhir...apakah??
so..kena start packing barang dah ke???



nanti kita buat list items nak bawak balik eh...



oh ya...roomates sy bakal grade tahun ni..tahniah mereka!!!!!! (bukan dorg baca pun blog ni...heh)




p/s :::: dijangka habis degree 2014 ni...mak aiiiii semua pakat tnya bila nak habis...aku ni lagi stress bila org tnye bila nak habis! so jgn tnye eh!!! k bai!



5 comments:

  1. slamat berpacking ;)

    ReplyDelete
  2. @cik ayuni :: human science major politic

    @ayn :: timaseh!

    ReplyDelete
  3. ow, yuni student foundation lagi...econs...

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Tinggalkan Comment Anda Di Sini Yer..
Timaseh!!