si cantik & si kacak

Sunday, September 25, 2011

lepak + update +dinner!!!

 


baru je lepas balik...tadi keluar dgn the best ever friends!!!! hitam putih aku mereka tau...baik buruk aku mereka tau...susah senang aku mereka ade bersama...jatuh bangun aku mereka ade bersama...itulah mereka... 





kalau disuruh tukar mereka dgn wang ringgit, harta atau kemewahan dunia...mmg aku xnak!!!  merekalah yg sentiasa dgn aku bila aku perlukan mereka... and harap-harap aku jugak berlaku adil dgn mereka, bila mereka perlukan aku..sesungguhnya aku bersyukur mempunyai korng weh!




tadi pegi mana???? pegi dinner kat souled out!!!! owh yeh..best2...hahaha....enjoy the dinner well...super duper delicious...tapi nanti jelah aku tunjuk ape yg aku mkn eh...hehehehehe.. *peace*





and..siapakah mereka yg aku maksudkan???? jeng-jeng...hahahaha....

best friends ever..walaupun ktorang ade kwn-kwn baru, alhamdulillah...sehingga hari ni, ktorang masih contact, lepak, hang-out, etc....alhamdulillah, semuanya baik...saling bertegur sapa, saling memerlukan...yes..walaupun masing-masing ada kwn baru...




ktorang dah xstudy sama-sama...masing-masing berlainan laluan, jalan pun, what to be in future pun tak sama..tapi ktorang ade hati, naluri dan perasaan yg sama! itulah kami!!!!




oh kwn-kwn...aku bersyukur punya korg dlm hidup..we've shared a lot guys... a lot...its true, sometimes we don't have chance to see each other at all times, but we manage to over come it!!! glad to have both of you...thank you Allah for such wonderful friends you gave me....




~alhamdulillah~






ayu & am...aku syg korg lah..terbaik!!!!





2 comments:

  1. @cik gugu :: silalah bertemu mereka...sekali sekala...enjoy giler :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Tinggalkan Comment Anda Di Sini Yer..
Timaseh!!