si cantik & si kacak

Tuesday, September 20, 2011

usaha tangga kejayaan

assalamualaikum



kalau di ikutkan perancangan, insya allah  lagi 4 sem nak habiskan degree....kawan-kawan aku yg lain mungkin dah habis and dah keja masa aku grade...hahaha....



4 sem...jauh lagi perjalanan aku ni..moga-moga dipermudahkan Allah...aminn...





macam mana boleh terkira-kira pasal nk grade ni eh???





hahaha...pasal aku baru je dpt tau ade kawan aku dah habis degree, and rabu ni akan terbang ke United Kingdom utk sambung master pulak!!! tahniah kawan!!!!





so apelagi..lepas terkedu dgn cerita tu, aku pun terus mengira jumlah credit terkini...hahaha....kalau diikut kira-kira tu, 4 sem lagi.... bersamaan 2 tahun..insya Allah tahun 2013 nanti habis!!! insya Allah...





ok amirah anis...work hard and smart!!! insya Allah...dipermudahkan Allah perjalanan nanti...





kpd kawan-kawan yg dah grade, akan grade...tahniah and selamat berjaya!!!!





1 comment:

  1. Amirah Anis pun boleh.. insyaAllah.. nak 1000 daya niece!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum..
Tinggalkan Comment Anda Di Sini Yer..
Timaseh!!